Za naročilo lahko pokličete tudi na +386 64 184 983

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji internetne trgovine Persiangel so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in napisana na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje.
Z internetno trgovino Persiangel upravlja podjetje MereRam d.o.o., Trnovec 37, 8292 Zabukovje, Slovenija, EU, ID za DDV: SI17535395, M.Š: 6795366000, registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, ki si pridružuje pravico do sprememb pogojev poslovanja.

Cene

Vse cene so v evrih (€) in vključujejo DDV. Cene so redne ali akcijske s popusti. V primeru akcij je to posebej označeno.
Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila, s spodaj navedenimi načini plačila.

Registracija in sklenitev pogodbe

Za nakup v spletni trgovini Persiangel se je potrebno registrirati. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena ob potrditvi naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. S tem se kupec strinja s Pogoji poslovanja spletne trgovine Persiangel.

Opis tehničnih postopkov za sklenitev pogodbe

Artikle v košarici potrdite s klikom na gumb Blagajna, v postopku registracije izpolnite vaše podatke o naslovu in dostavi, ter ostala obvezna polja označena z zvezdico. Po pravilno izpolnjenih poljih kliknite gumb Naprej in v razdelku Način dostave izberite željeno. Izberite način plačila ter preverite vpisane podatke pred zaključkom nakupa.

V kolikor ste zaključili nakup, vendar bi želeli podatke popraviti ali dopolniti se morajo spremembe sporočiti na e-poštni naslov info@persiangel.com.

Podjetje bo hranilo pogodbo katera bo dostopna tudi potrošniku.

Preklic naročila oz. pritožbeni postopek spletnega naročila

Uporabnik lahko v 24. urah od oddaje naročila odstopi od kupoprodajne pogodbe, če naročilo še ni bilo odposlano na naslov kupca. Preklic oz. pritožbeni postopek naročila kupec sproži na način, da  na e-poštni naslov info@persiangel.com ali po telefonski številki 080 3520 , sporoči preklic naročila.

Dostava

Vsi izdelki, ki so na zalogi so dostavljeni najkasneje v 5. delovnih dneh od oddaje naročila. Naročene izdelke vam na želen naslov dostavimo preko paketne distribucije ali osebno, lahko pa jih prevzamete tudi sami. 

Plačila

Plačilo je možno

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v roku 14. dni od prejema blaga odstopi od kupoprodajne pogodbe. O tem mora pisno obvestiti podjetje prek e-poštnega naslova info@persiangel.com
Po predhodnem sporočilu mora biti blago s kopijo računa odposlano v 14. dneh na sedež podjetja. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in originalni embalaži. Stroške vračila kupec krije sam.

Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dobave) najpozneje v 14. dneh od prejetja vrnjenega blaga, na transakcijski račun kupca, če je kupec vrnil nepoškodovano blago v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in Pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago vrnil v zakonskem roku.
Pravica kupca do vračila ne velja, če je blago uporabljeno ali brez originalne embalaže, če je bilo poškodovano razen v primeru, da se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom.

Obrazec za odstop od pogodbe (.PDF)

Reklamacija

Kupec je dolžan takoj po prejemu blago skrbno pregledati, prešteti, ob prisotnosti osebe dostavne službe. Vse kasnejše reklamacije poškodbe blaga, dostavna služba upošteva le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi ponudnik ne more rešiti. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, ki ga je dostavljavec dolžan podpisati. O nepravilnostih je kupec dolžan v roku 24. ur obvestiti ponudnika na e-poštni naslov info@persiangel.com
Nepravilno ali poškodovano blago lahko kupec dostavi osebno na sedež podjetja ali ga na stroške ponudnika, pošlje v originalni embalaži. Ponudnik mu je dolžan nadomestiti poškodovano blago z novim.
Pošiljk z odkupnino brez predhodnega dogovora ne sprejemamo.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika in jih bo uporabljal izključno za potrebe izpolnitve naročila ter obveščanja o novostih in akcijah ter ostalo
potrebno komunikacijo. V primeru, da informacij o akcijah, novih izdelkih,..kupec bo želel prejemati, mora to sporočiti na elektronski naslov info@persiangel.com
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam s tem, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Pravno obvestilo

Vsi podatki in slike izdelkov, prikazani na spletni strani, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja Persiangel. Blagovna znamka in logotip sta last Persiangel.

Za vse morebitne spore je pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani.

Stvarna napaka

Opredelitev stvarne napake

Napaka je stvarna:

Preverjanje primernosti izdelka

Primernost izdelka za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

Uveljavitev stvarne napake

Kupec mora ponudnika o morebitni stvarni napaki, na lastne stroške, obvestiti v zakonsko določenem roku. Obvestilo mora vsebovati natančen opis napake. Kupec mora ponudniku omogočiti pregled izdelka.

Pravico do uveljavitve stvarne napake natančneje opredeljuje Zakon o varstvu potrošnikov.

Obrazec za uveljavitev stvarne napake za izdelka, naročen izključno preko spleta, se nahaja tukaj.

Želimo vam prijeten nakup!
Ekipa Persiangel

Vse pravice pridržane ©2019 MereRam d.o.o.|Pogoji poslovanja